Jó filmek szerintem

Jó filmek szerintem

Zöld hentesek

2021. február 03. - filmraketa

2003

r: Anders Thomas Jensen

https://port.hu/adatlap/film/tv/zold-hentesek-de-gronne-slagtere/movie-68098

 

Egy kissé bizarr film egy párosról, akik régi álmukat váltják valóra azzal, hogy saját hentesüzletet nyitnak. Azonban a forgalom eleinte nem túl nagy, de egy véletlen segít rajtuk. :-) Szerintem hamar rájön mindenki, hogy mit fognak árulni, azonban nem kell megijedni, a mondanivalója nagyon emberi és érdemes lenne mindenkinek megfogadni. El is árulom mindjárt, hogy mi az.

 

 

VIGYÁZAT! A TÖRTÉNET EGYES RÉSZEI KÖVETKEZNEK!

A fim szerintem arról szól, hogy sokan keresik a NAGY megoldást az életük kérdéseire, problémáira, és közben nem veszik észre, hogy a megoldás a lábuk előtt hever, és sokkal egyszerűbb, mint azt hinnék. Nem kell különleges dolgokat kitalálni az életben, nem kell mindig valami félelmetesen újat alkotni. Elég ha a hagyományokat csak egy kicsit változtatjuk meg, finomítjuk őket. Ha mindig a nagy reformot, a nagy találmányt űzzük, akkor csak összeomlik az életünk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmraketa.blog.hu/api/trackback/id/tr2916370230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása